Solucions per a millorar les habilitats visuals

Els optometristes són els únics professionals sanitaris que poden diagnosticar i prescriure el tractament més adequat a qualsevol problema visual. També estan capacitats per derivar a l’oftalmòleg si detecten alguna patologia ocular.

Un examen complet del sistema visual és recomanable a partir dels 3 anys d’edat i al menys una vegada a l’any, com a prevenció. És fonamental no esperar a que el nen presenti símptomes per decidir avaluar la seva visió.

També és important que els estudiants adoptin unes normes de prevenció visual i postural per evitar problemes visuals i d’esquena.

 

Per a la prevenció i tractament d'alguns problemes visuals, de vegades no és suficient l'ús d'ulleres, prismes o lents de contacte per veure-hi millor. En alguns casos, l'única solució és el tractament amb un programa personalitzat i específic de TERÀPIA VISUAL que consisteix en una sèrie d'exercicis de rehabilitació de la visió que ajuden a desenvolupar i a millorar els moviments oculars, la coordinació dels dos ulls, la flexibilitat de l'enfocament i la percepció visual.

Consulta al teu Òptic Optometrista.